Hotel Svea avhämtning

Avhämtning

Måndag – Lördag 18.00 – 21.00
Söndag 13.00-18.00

Förrätter/starters

Skagen på äppelbröd toppad med stenbitsrom 125 kr
Prawn salad on applebread topped with fishroe

Österlen Lantpaté med äppelcumberlandsås 90 kr
Österlen paté with apple cumberland sauce

Fiskrätter / Fish courses

Gratinerad rödspätta med vitvinssås och champinjoner 175 kr
Gratinated plaice with white wine sauce and mushrooms

Kall inkokt lax 155 kr
cold cooked salomon

Kött- & fågelrätter / Meat- & Poultry courses

Fläskschnitzel med stekt potatis, gröna ärtor, ansjovis- och kaprissmör samt skysås 165 kr
Vealschnitzel our way with anchovy- & capers butter, red wine sauce, roasted potatoes & green peas

Äggakaga med stekt fläsk & rårörda lingon 145 kr
”Äggakaka” (traditional egg cake) with panfried pork & lingonberry

Desserter/ Dessert

Chokladkaka med Baileymousse 85 kr
Chocolate cake with Baileymousse

Lime cheesecake 65 kr

Mat för de minsta / Kids meny

Köttbullar med potatismos 65kr
Swedish meatballs with mashed potatoes

Pasta med köttbullar eller Bolognese 65 kr
Pasta with Swedish meatballs or Bolognese

 

Välkomna!

* Med reservation för ändringar

 

På Svea är vi vana att handskas med allergier och annan anpassad mat. Informera oss vid bokning så får ni en perfekt vistelse hos oss.

Boka bord

 

 

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail [email protected]