Kock sökes

Matälskare? Vill du uppleva en unik arbetsplats på Österlen, oavsett om du bor här idag eller inte?

Vår köksavdelning ska bestå av 4 kockar. Just nu har vi har en plats över och erbjuder helårs anställning till den kock som passar in i vår grupp.

Privatägda Hotel Svea med anor från 1840-talet är Österlens största hotell med 60 rum. Vår restaurang Piraten skall dels behålla massa klassiska rätter och samtidigt ska vi utvecklas i tidens anda. Vi vil prioritera lokala leverantörer och sätta fokus på olika säsonger.
Vi har ett arv vi vill vårda och har som ambition att vara världens bästa Åretrunt hotell på Österlen, som i sig är helt unikt i världen.

Vi söker en person som förstår sin position i befintlig grupp som tar in den ovärderliga kunskap och erfarenhet som finns inom gruppen. Givetvis måste du ha en hög lägsta nivå, skolad och med intressant CV. Har du arbetat inom hotell är det också meriterande.

Vi tror att du kanske bor på annan ort och kan längta efter att byta arbetsmiljö helt. Oavsett vet vi att vi kan erbjuda en fantastisk miljö för familj och ensamstående i Österlens huvudstad, Simrishamn. Här bor man mitt i ett gastronomiskt Mecka med oanade möjligheter när det gäller råvaror och geografiskt upptags område.

Tillträde och villkor diskuteras individuellt och vi intervjuar löpande med avsikt att hitta rätt person omgående.

Frågor?
Kontakta Patrik Zackrisson mail: [email protected]
Efter 6 augusti kontakta Pernilla Risberg-Lindqvist, Food and Beverage ansvarig, 0414-411720