Tillväxt Syd Ystad – Österlen

Tillsammans skapar vi tillväxt

Vi tror på entreprenörsandan i södra Skåne. Därför har vi startat ett nätverk som ska skapa nya möjligheter för företagare i vårt närområde och därigenom gynna en hållbar tillväxt i regionen.

Tillväxt Syd välkomnar företag i olika branscher och storlekar som medlemmar och arbetar utifrån en enkel grundidé: Genom att dra nytta av varandras erfarenheter och nätverk kan vi alla utvecklas och bli bättre. Medlemskap erbjuds alla företag i regionen med minst 3 anställda, mindre företag välkomnas som vänner i de arrangemang som är öppna eller där de är målgrupp.

Verksamheten bedrivs som en ekonomisk förening utan eget vinstintresse och finansieras genom medlems- och serviceavgifter samt bidrag från Sparbanken Syds Tillväxtstiftelse och Simrishamns, Tomelillas, Skurups och Ystads kommuner.

Om föreningen Tillväxt Syd Ystad – Österlen

Tillväxt Syd startades upp under hösten 2013, där ursprunget är de två ESF-projekten ”Tillväxtskola för mogna företag” som ett 100 tal företag medverkat i åren 2008-2013, och har nu etablerats som ett viktigt nav för näringslivet i Ystad-Österlen området. Tillväxt Syd drivs genom Ekonomisk förening för tillväxt i Ystad-Österlen

Visa hemsidan