2 dagars cykelpaket med middag och bastu

CYKELPAKET LÄNGS SYDOSTLEDEN

Sydostleden- En 270 km lång nationell cykelled som börjar precis utanför dörren vid Hotel Svea i Simrishamn.
Ni cyklar via den pittoreska småstaden och genom en omväxlande terräng med odlingslandskap, betesmarker, skogar och hav.

I vårt cykelpaket kommer ni att cykla en del av Sydostleden Simrishamn-Kivik med en sträcka på ca 50 km t/r. Här kan ni uppleva allt från äppellundar, enastående utsikt från nationalparken Stenshuvud, långa sandstränder, böljande Brösarps backar, mysiga caféer och trädgårdar. Under andra cykeldagen bär det av söderut längs slingrande cykelvägar längs havet och vidunderliga fält. Upptäck historien på Nordens bäst bevarade borg -Glimmingehus, beskåda spännande hällristningar och följ med på guidade turer kring rapsfälten på Gunnarshög. Missa inta att ta en paus och njut av utsikterna med god fika på något av caféerna längs vägen. Vill ni hellre upptäcka naturen på mountainbike, så finns möjlighet att boka en guidad tur i ett härligt kuperat landskap vid Brösarps backar. Ni väljer!

Cykelpaket sydostleden

Kom till oss på Hotel Svea med bil, buss eller tåg för att checka in, sedan får ni karta med turförslag och mer information vad ni kan uppleva längs er cykeltur på leden. Väl tillbaka på hotellet väntar det en 2-rätters middag första dagen, en god natts sömn och sedan en frukostbuffé för att ladda upp dagen därpå innan en ny cykeltur väntar. Andra kvällen serverar vi ytterligare en smakrik 2-rätters meny. Önskar ni relax så finns det möjlighet att boka vår bastu och innan utcheck dag tre serverar vi också vår frukostbuffé. Gäster boende på hotellet har även gratis träning på Wellnez gym.

I paketet ingår 2 övernattningar i dubbelrum inkl. frukostbufféen 2-rättersmiddag på ankomstdagen

En 2-rättersmiddag andra dagen Karta med turförslag. Läs gärna mer om etappen av Sydostleden här. Sydostleden går delvis på separat cykelväg, delvis i lågtrafikerad väg.

  • 3-växlad 28 tum cykel och hjälm ingår i paketet, men ni får gärna ta med er egen. Vänligen uppge det vid bokningstillfället.

Välkommen att boka via 0414 – 41 17 20 eller [email protected] Bokningsbart alla dagar i veckan

Hos oss finns det goda möjligheter att låsa in era cyklar samt torkningsmöjligheter av kläder.

Vill ni stanna fler eller färre nätter vänligen kontakta hotellet.

hotel-sveas-guldkant

 

Sätt Guldkant på din vistelse hos Svea. Champagne, färsk frukt,
praliner, morgonrock, blommor eller varför inte ett större rum?
Uppgradera när du bokar ditt paket.