HUSFRU som älskar Ordning och reda!

Vill du uppleva en unik arbetsplats på Österlen, oavsett om du bor här idag eller inte?

Vår housekeeping avdelning inkluderar våra hotellrum och publika utrymmen, våra konferenslokaler och rum, vår reception, vår anrika matsal, vår fullständigt unika ute balkong mot havet och sist men inte minst vår oas liknande trädgård.

Vi söker dig som vill driva och planera avdelningen. Personalstyrkan varierar beroende på säsong men du erbjuds årsanställning med fast månadslön.

Privatägda Hotel Svea med anor från 1840-talet är Österlens största hotell med 60 rum.

Med tanke på det arvet har vi mycket att leva upp till från våra gäster och besökare och vi har en uttalad ambition att vara världens bästa Åretrunt hotell på Österlen, som i sig är helt unikt i världen.

Våra konferensgäster, ål älskare, kultur personer och sommar turister från när och fjärran, är lika vanligt förekommande i en skön mix och en massa olika utmaningar.

Det ställer höga krav på oss och dig då du måste kunna hantera alla möjliga situationer och olika typer av behov från våra gäster.

Vi tro att du kommer från en hotellkedja eller annat hotell med olika typer av aktiviteter och liknande.

Vi vill att du ansvarar för schema läggning och kvalitetssäkring av bestämda rutiner och checklistor.

Vi hoppas också att du är en positiv och energigivande medarbetare som passar in i vad vi kallar för Svea 2.0. Vi vill utveckla den familjära atmosfär som råder internt och mot våra gäster.

Vi tror att du kanske bor på annan ort och kan längta efter att byta arbetsmiljö helt. Oavsett vad vet vi att vi kan erbjuda en fantastisk miljö i Österlens huvudstad, Simrishamn.

Villkor diskuteras individuellt och intervjuer sker löpande med avsikt att hitta rätt person omgående.

Mail din ansökan och CV till [email protected]  vid frågor kontakta Patrik Zackrisson 0721-555393,