Momenta – Barnens ljus i mörkret!

Barnens ljus i mörkret!

Sedan 1994 har Momenta samarbetat med Svenskt näringsliv för att höja trafiksäkerheten för barn och trafikanter. Vi saluför en kampanj där deltagande företag och föreningar köper marknadsföring och där barn mellan 2 till 12 år får blandade reflexprodukter.

Momentas Historia

Företaget grundades 1987 och har sedan 1994 arbetat med trafiksäkerhetskampanjer. Momenta började med att distribuera reflexer till lågstadiebarn i kommuner runt om i landet. Senare har Momenta också arbetat fram en egen knappreflex med namnet Flexbert och cykelhjälmen Flexbert samt trafikvästen Flexbert som också de riktar sig till skolor och förskolor i kommunerna. Dessutom tillverkar Logoflex, som är en knappreflex på vilken företaget kan få sin egen logotype. Även Logoväst går att få, en trafikväst med egen logotype.

Organisationen

Huvudkontoret (HK) ligger i Bergeforsen. Här sköter vi all administration. Leveranser av trafiksäkerhetsprodukter och arbetet med tidningen Flexpressen är bara två av våra uppgifter. Försäljningskontor finns i Sörberge och Tibro. Flertalet av våra säljare arbetar hemifrån.

Mål

Momenta vill arbeta med starka idéer som är samhället till nytta. Tack vare näringslivets gedigna intresse av marknadsföringen i våra kampanjer och för trafiksäkerhetens skull, delar vi ut över 500,000 trafiksäkerhetsprodukter varje år. Var med du också och höj säkerheten för våra minsta trafikanter – för våra barns skull.

Visa hemsidan