Reseptionist sökes

Receptionist till Hotel Svea Vill du bli en del av ett unikt Hotell på Österlen, oavsett om du bor här idag eller inte?
 
Vi söker: dig som med fördel har flera års arbetslivserfarenhet, som gillar att ta ansvar, egna initiativ och som är flexibel för förändringar och ser lösningar istället för problem. Du gillar att hålla ett högt tempo och samtidigt leverera förstklassig och personlig service.
 
Hotell Svea, ligger i centrala Simrishamn på vackra Österlen med underbar natur och ett myllrande kulturliv. Vi är ett privat ägt hotell som ingår i Best Westerns hotellkedja med över 150 hotell i Scandinavian. Svea håller öppet året och där högsäsongen är från april till oktober. För mer information se; www.hotelsvea.se
 
Hotel Svea är ett dynamiskt hotell vilket gör att vi uppskattar dig som kommer med ett positivt driv och nya idéer kring hur våra verksamheter kan utvecklas vidare.
 
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang med ansvar och egna initiativ
Vi lovar dig en arbetsplats där ingen dag är den andra lik, ett roligt team att arbeta med och utvecklande arbetsutgifter.
 

Tjänsten innebär:

Daglig drift av receptionen så som:
• in- och utcheckning av gäster
• fakturering
• conciergeservice
• bokningar via telefon och e-mail samt från bokningskanaler
• Kassaansvar
 
Du älskar att ge service! Är en noggrann och engagerad person som är van att ta stort ansvar. Du är lyhörd och flexibel och tycker om gästkontakt både per telefon och direkt. Du har ett genuint intresse för service med ”det lilla extra” och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet.
 
Du jobbar bra både självständigt och i team.
Arbetslivserfarenhet vi ser gärna att du har receptionserfarenhet från en liknande roll. Du talar svenska och engelska obehindrat och med fördel har erfarenhet av hotellsystemet Jupiter (Rebnis).
 
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning).
Arbetstid: 50-100 %. Arbetspassen är förlagda både dag, kväll och helger. Du rapporterar direkt till hotellets VD och har kontakt med städ, kök, restaurangen och ekonomiavdelningen.
Lön: Enligt överenskommelse.
Övriga anställningsvillkor: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal tillämpas.
 
Ansökan & kontaktinformation: Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske omgående. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Ansök redan idag för att vara säker på att komma med i rekryteringsprocessen!
 
Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan nu till [email protected] Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Patrik Zackrisson 0721-555393.